‘Wij hopen dat u net als wij, opgeladen aan 2020 begint!”

Beste klanten 2020 was

Een bijzonder jaar, waarin wij u als klant optimaal wilde informeren over de veranderende markt als gevolg van Covid-19.

Normaal zijn wij in deze periode druk met de voorpret van onze vakantie, kerstinkopen en het voorbereiden van de feestdagen. Helaas is dit jaar alles anders en dat geldt ook voor onze mooie bedrijfstak. Gelukkig merken wij dat de bouw de goede maatregelen heeft genomen om zo goed als het kan gewoon door te werken. Dit geeft ons en u als klant de kans om op een aangepaste manier door te werken.

Dit is allemaal natuurlijk erg jammer maar het belangrijkste is dat gelukkig het gehele team van Trima gezond is!
Ondertussen is onze afdeling inkoop heel druk om te zorgen dat er voldoende beschikbaarheid is van alle soorten plaatmateriaal.

Ook in 2021 zullen wij uitdagingen krijgen als gevolg van productieproblemen/ levertijden en het ontbreken van de aanvoer van grondstoffen bij onze leveranciers.

Uiteraard doet het team van Trima er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Dit doen we door te zorgen dat onze voorraden op peil blijven. Mocht dit echter niet zo zijn dan staan we klaar om alternatieven aan te bieden en samen met u een oplossing te zoeken.

Met de juiste koers naar 2021

Ook in 2021 zullen de medewerkers van Trima weer voor u klaar staan.

Wij streven ernaar u als klant meer gemak te bieden.

Het nieuwe jaar starten wij vol nieuwe ideeën om u in 2021 nog beter te faciliteren.

Trima werkt op dit moment aan een nieuwe website waarvan de lancering in 2021 plaats zal vinden.

Hieronder de voordelen op een rij:

  •  24-7 uw bestelling plaatsen bij Trima plaatmaterialen.
  • Inzage in de levertijd van uw product
  • Vaste leveradressen opslaan
  • Eenvoudig monsters aanvragen

 

Accepteert u in 2021 onze coockies?

 

Tenslotte wil ik u bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf, ook in deze bijzondere tijd. Ik wens u zakelijk, maar voor nu vooral in gezondheid, het beste toe voor de komende tijd.

Met onze dank voor de prettige relatie gedurende het afgelopen jaar wensen het team van Trima u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.